Ansioni mukaan?

Jo vuosien ajan olen listannut typistävin sanamuodoin elämääni, jatkuvasti ajatellut ansioluetteloni julkisivun kiilloitusta. En tiedä missä määrin, jos ollenkaan, se on edistänyt taiteellista toimintaani, mutta niin sanotulle sielulleni se on tehnyt mittaamatonta vahinkoa. Kerta toisensa jälkeen minä alistun peliin. Hävettää katsoa peiliin ja myöntää, että olen synnynnäinen mukautuja, vaikka hyvin tiedän että pitäisi asettua vastaan. Yhtä kaikki. Aikaa ei ole, on vain maatuvan aineksen uhma. Asun ja työskentelen Tampereella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s