Häkki – Juha Raution toinen runokokoelma uudelleenjulkaisuna

Toinen runokokoelmani Häkki julkaistiin alunperin helmikuussa 2011. Kokoelma on ollut vuosia jo loppuunmyytynä, joten päätin tehdä siitä näin 10-vuotisjulkaisun kunniaksi uuden kovakantisen painoksen. Kirja on vielä painossa, mutta voit jo tehdä ennakkotilauksen verkkokaupasta tai laittamalla minulle sähköpostia, mikäli haluat tilata tämän uudelleen julkaistun runokokoelman esimerkiksi omistuskirjoituksella. Tyylikkään kovakantisen kirjan kannen kuvan on tehnyt kuvataiteilija Aleksi Martikainen.

Häkistä kirjoitettiin aikanaan mm. näin:

”Raution runoissa on kiistatonta yhteiskunnallisuutta, mutta mihinkään maailman lävistävään ajattelukehikkoon niitä ei voi sulkea. Häkin runot tunnustavat väriä, joka on niiden oma.”
– Nina Holm, Kiiltomato

”Suomalaisen runon uudessa aallossa Juha Raution (s. 1980) toinen kokoelma Häkki tuo henkilökohtaisen kokemuksen lähelle yleisempiä kulttuurisia näköaloja ja yllättäviä, maailmassa pesivien katastrofien siemeniä. (…) Häkki on monia ajatuksia ja assosiaatioita herättävä runokokoelma, voitto tekijälleen.” – Hannu Waarala, Keskisuomalainen

Odotellessa kirjaa painosta voi katsella vaikka kokoelmaan sisältyvän Manifesti-runon livetallennetta:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s