Helsinki Improvisers Orchestra 31.3. klo 19.00 Asbestos Art Spacessa

Tänään klo 19.00 esiinnyn Helsinki Improvisers Orchestran kanssa Asbestos Art Spacessa. Esitämme vapaata ja johdettua improvisoitua musiikkia. Kantaesityksenä runooni pohjautuva impro-orkesteriteos Kauempana korkeat mainingit kohoavat. Tervetuloa!

Helsinki Improvisers Orchestra on vapaan ja johdetun improvisaation sekä muun kokeellisen musiikin esittämiseen keskittynyt artistikollektiivi. Kollektiivi on avoin, kokoonpanoltaan vaihteleva, ja sen pyrkimys on tutkia taiteellisen ilmaisun monimuotoisuutta musiikillisen improvisaation kautta. Helsinki Improvisers Orchestra esiintyy Helsingissä kerran kuukaudessa – pääsääntöisesti joka kuun viimeisenä perjantaina – vaihtuvassa, ennalta ilmoitetussa tapahtumapaikassa. Konsertti alkaa klo 19 ja siihen on vapaa pääsy.

Huhtikuun konsertti on Museum of Impossible Formsissa 28.4. Huhtikuussa myös toinen keikka lauantaina 29.4. Mustavuoren luolassa. Näistä lisää tuonnempana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s