Hietsu is Happening & Tomomi Adachi lauantaina 11.3.

Lauantaina 11.3. klo 21.00 tapahtuu Hietsussa osana Musica Novaa mielenkiintoisia aktioita.

Klubilla poraudutaan vuorovaikutukseen ja rytmiin kun HiH!-kollektiivin vieraaksi saapuu japanilainen kokeellisen musiikin ja myös visuaalista sekä äänirunoutta tehnyt ihmemies Tomomi Adachi. Adachi esiintyy soolona ja yhdessä vapaaehtoisista kootun Hietsun Yhteisöorkesterin kanssa. Tämän jälkeen Taivalsaaren hotellityömaan rakennustöiden äänet peittyvät Hietsunovan jäätävän kuuman avantgardefunkin rytkeeseen. Illan päättää kasvien elektromagneettisuuden musiikiksi muuttava Band of Weeds.

Minulla on ilo päästä mukaan Adachin johtamaan Yhteisöorkesteriin. Olemme treenanneet parissa Adachin vetämässä workshopissa äänirunoutta ja sen pohjalta kommunikointia soittimien välityksellä. Tervetuloa mestoille! Ja kauempaakin pääsee verkon välityksellä seuraamaan vaikkei se sama asia tietenkään olekaan:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s