13.12. Helsingissä: Poetry Pop Up – Kellari

Tervetuloa Päivälehden museoon tänään klo 18.00 alkaen. Olen tuottanut ja kuratoinut yhdessä Outi-Illuusia Parviasen kanssa HPC:n Poetry Pop Up -klubin. Painokellarissa on kaikenlaista jännittävää.

Helsinki Poetry Connectionin Poetry Pop Up vierailee Päivälehden museossa tiistaina 13.12.2022 klo 18 alkavassa tapahtumassa: Poetry Pop Up Kellari on monitaiteinen open mic -ilta, johon voi tulla esittämään omaa runouttaan. Klubin juontavat Juha Rautio ja Outi-Illuusia Parviainen. Vapaa pääsy!

Alkuun esiintyvät Kultapalmut (Topias Tiheäsalo, kitara, Pauliina Mäkelä, visuaalit). Ennakkoon ilmoittautuneiden joukosta on valittu neljä runoilijaa esiintymään Kultapalmujen kanssa. Ilta jatkuu tavallisen open micin merkeissä: tähän osuuteen ei tarvita ennakkoilmoittautumista.

Tapahtuman aikana runoilija Karri Kokko tekee tilassa aseemisia kritiikkejä. Karrilta voi pyytää omasta teoksesta tai mistä tahansa aseemisen kritiikin, jonka saa ottaa mukaan.

Esteettömyystiedot: Päivälehden museon kaikkiin yleisötiloihin, myös Painokellariin on esteetön pääsy. Kellariin pääsee kierreportaiden lisäksi hissillä. Museon ulko-ovella on yksi porras sekä matalahko kynnys. Portaan ylitykseen voi käyttää apuna siirrettävää luiskaa, henkilökunta auttaa tarvittaessa sen käytössä samoin kuin kynnyksen kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s