Lyhytkurssi: Kirjoita runosarja 19.11.– 20.11.2022

Pidän marraskuussa Nihil Interitin tiloissa Alppiltalolla viikonloppukurssin runosarjan kirjoittamisesta. Tervetuloa mukaan!

Kurssilla kirjoitetaan runosarja tai runokokoelman osasto.  Osallistujilla olisi hyvä olla vähintään muutama runoluonnos kirjoitettuna ennen kurssia, mutta myös pidemmälle kirjoitettuja runoja voi tulla hiomaan. Kurssi sopii niin omaa runokokoelmaansa tai vaikka runozineä suunnitteleville.

Kurssin ohjaaja Juha Rautio on runoilija, kustannustoimittaja ja luovan kirjoittamisen opettaja.

Paikka: Alppitalo, Karjalankatu 2 B 24 Helsinki (2. kerros).

Kurssi toteutetaan Alppitalolla la 19.11. sekä su 20.11. klo 11-17. Kurssipäivään sisältyy n. tunnin mittainen ruokatauko.

Hinta ja ilmoittautuminen:
70€ Nihil interitin jäsenille sekä opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille. 80€ ei-jäsenille ja alennusryhmiin kuulumattomille. Voit samalla halutessasi liittyä yhdistyksen jäseneksi ja hyödyntää jäsenetuhinnan.

Kurssille otetaan 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittaudu viimeistään 11.11. sähköpostitse (kurssit@nihilinterit.fi).

Kirjoita ilmoittautumisviestiin kurssin nimi, koko nimesi, postiosoitteesi ja se, oletko oikeutettu alennettuun kurssimaksuun.

KSL tukee kurssin toteuttamista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s