Random-karaoken ja Tradin tuplajulkkarit pe 29.4. Sörkan Ruusussa klo 17.o0

Tervetuloa uuden romaanini Random-karaoke (Enostone 2022) julkkareihin! Tilaisuus järjestetään ravintola Sörkan Ruusussa alkaen klo 17.00. Samalla pidetään välistä jääneet julkkarit syksyllä ilmestyneelle runokokoelmalleni Trad. (Enostone 2021).

Perjantaina 29.4.2022 kello 17:00 alkaen juhlitaan ravintola Sörkan ruusussa Helsingissä, osoitteessa Pääskylänrinne 3, 00500 Helsinki, Juha Raution kahden viimeisimmän teoksen eli Random-karaoken ja Trad.:n julkkareita. Vapaamuotoisessa ohjelmassa kustantaja Kalle Niinikangas haastattelee kirjailijaa ja myös yleisö saa osallistua keskusteluun.

Tilaisuus striimataan Enostonen Facebook-sivuille.

Vapaa pääsy!

Juha Raution esikoisromaanin Random-karaoken maailmassa rikokset eivät ratkea, sillä saavutetusta edusta eli omasta työpaikasta kiinni pitäminen on työn tärkein sisältö. Työelämän laidoille jää vain laulaminen, jota on pakko jatkaa. Juha Raution romaani kuljettaa meidät mäkihyppääjien, entisten runoilijoiden ja hämäräperäisten multalaisten matkassa kisakaupungin kaduilta jonnekin todella kauas.

Trad. on Juha Raution (s. 1980) kuudes runokokoelma. Teoksen runoissa aika ja perintö asetetaan jännitteiseen yhteyteen. Maailmat virtaavat hetkien yli ja muistuttavat, että alun lisäksi kaikessa on oltava myös loppu.

Trad. on myös äänikirjana kuunneltavissa kaikissa äänikirjapalveluissa.

Mies kulkee puun sisällä

ei enää mies ollenkaan

eläin etenee, elävä puu liikkuu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s