Hietsu is Happening -streamlinkki perjantai-illan (5.2.) keikasta

Eli täällä voitte katsoa illan konsertin. Stream käynnistyy perjantaina 5.2. klo 22.00.

Ohjelma: Sami Klemola: Millcreek Jive Augmented Parts 1-10

Lauri Supponen: Tromba Marina 1. Fuga 2. Terror 3. Spes

Mikko Innanen F60.8 + Selma Savolainen & Juha Rautio

Esiintyjät: Saksofoni: Mikko Innanen Basso: Antti Lötjönen Kitara: Petri Kumela Ääni: Selma Savolainen Teksti: Juha Rautio Säveltäjä ja teknologiavastaava: Lauri Supponen Striimin äänestä ja kuvasta vastaa Anders Pohjola

Hietsu is Happening! – A/D 2021 18. kertaa järjestettävä Hietsu is Happening! täyttää Hietsun hiekkarannan paviljongin ainutlaatuisella musiikkiohjelmistolla, jonka kuraattoreina toimivat Mikko Innanen, Antti Lötjönen ja Petri Kumela. Saksofonisti Mikko Innanen, kirjailija Juha Rautio ja laulaja Selma Savolainen esittävät live-teoksen, jossa Innasen saksofonin soidessa Raution spontaanisti kirjoittama teksti muuttuu reaaliajassa Savolaisen ääneksi.

Kantaesityksensä saava Lauri Supposen Tromba Marina -konsertti-installaatio kitaralle, kontrabassolle ja live-elektroniikalle vie kuulijat ja kokijat osaksi renessanssin Marian ilmestys -teosten musiikillista asua Aki Turusen tekstien kautta. Teoksessa viitataan myös Tromba Marina -jousisoittimen trumpettia muistuttavaan ääneen eri tavoin. Sami Klemolan kymmenenosainen Millcreek Jive Augmented vie kitaristin live-elektroniikan avulla anarkistiseen lo-fi maailmaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s