Arvio Ylitys 1 -esityksestä Lapin Kansassa

Teimme viime viikonloppuna demoesityksen monitaiteisesta Ylitys 1:stä. Koronaepidemian vuoksi esiinnyin kotoani käsin, muu työryhmä oli paikan päällä Rovaniemellä. Kriitikko Tenka Issakainen kirjoitti teoksestamme Lapin Kansassa: ”Kaikkiaan Ylitys 1:n kepeydessä on jotain hyvällä tavalla retroa: kaikuja underground-happeningeista ja dadaistien esityksistä. Samalla teoksesta paistavat leikin ilo ja esiintyjien luottamus toisiinsa.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s