Novellikokoelma ilmestynyt

Pitkään työstämäni novellikokoelma tuli painosta syyskuun alussa.

Kuultuaan uutisen sanoi runoilijakollegani: ”Et ole ensimmäinen runoilija, joka on siirtynyt proosaan.” Kuten hänellekin totesin, ollos huoleton, en ole siirtymässä mihinkään. Runokokoelma on tulossa taas ensi vuonna, mutta tämä käsissäni oleva kirja on tosiaan novelleja. En siis ole kiitämässä marginaaleista spottivaloihin, mutta nyt myös runousrajoittuneet voivat nauttia rautionsa kansien välistä. Sunnuntain rajat kuvaa 2000-luvun ensimmäistä vuosikymmentä ja elämänpiiriä, jonka opin tuona aikana tuntemaan. Koomista ahdistusta ja sivullisten ponnistelua niin syrjäseuduilla kuin suurten kaupunkien sisäisissä periferioissa. Eräs lukija kuvasi novelleja: ”Näissä on sellaista vanhan ajan kirjallisuuden tuntua, josta nautin kovasti.” Vanhaa aikaa siis ennen älypuhelimia eikä internetkään ole koko ajan päällä. Kirjatilaukset ensisijaisesti Enostonen verkkokaupasta https://enostone.fi/tuote/rautio-juha-sunnuntain-rajat/ Sivuilta löytyy myös pieni pdf-muotoinen näyte. Julkkareista tietoa myöhemmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s