Ylitys 1 -demo Rovaniemen taidemuseolla

Ylitys 1. Eilen nähtiin ensimmäinen demo uudesta esityksestämme Lapin yliopiston taiteiden tiedenkunnan aulassa viimeistä kertaa järjestettävien Vitus-festivaalien ohjelmistossa. Esitys käsittelee monitaiteellisesti Jan Tschicholdin modernia typografiaa, Lidlin lehtipuhallinta ja anonyymien pääministerien ruumiita. Työskentely pohjaa vahvasti taide edellä -periaatteeseen. Aloitimme tanssija Marjo Selinin kanssa työskentelyn kymmenen vuotta sitten. Silloisesta Transsi ja sen varjo -esityksestä nähtiin demo juuri Vitus-festivaaleilla. Täällä vielä Lapin Kansan juttu festareista.

Tänään Ylitys 1 -demo nähtävissä vielä Rovaniemen taidemuseolla klo 17.00. Vapaa pääsy.Ylitys 1 Rovaniemellä (Kuva Pekka Aho/Lapin Kansa)

Kuva Pekka Aho/Lapin Kansa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s