Kritiikkejä Syvä-esityksestä

Syyskuun alussa tehdyistä Syvä-esityksistä kirjoitettiin kummastakin lehtikritiikki. Sanomalehtien kulttuurisivujen supistetussa nykytilassa tämä on harvinaista. Satakunnan Kansan kriitikko Mikko I. Elo kirjoitti esityksestä näin:

Agit-Cirk -ryhmän Syvä on monia taiteenlajeja yhdistävä teos, joka ei selitä itseään millään tavalla. Esityksen voi nähdä puhdistautumisriittinä, painajaismatkana tai kurkistusreikänä toiseen todellisuuteen. Lue koko juttu

Turun Sanomiin teoksesta kirjoitti Kaisa Kurikka:

Syvä on positiivisessa mielessä täysin hullu esitys, joka ei noudattele mitään valmiita kaavoja. Lue koko juttu

Toistaiseksi esitys jää tauolle, keskitymme kehittelemään seuraavaa produktiota, samoista suon silmäkkeistä ponnistavaa laajempaa spektaakkelia nimeltä Nouse luontoni lovesta. Mutta varmasti Syvää esitetään vielä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s