Juha Rautio & Veli-Matti Rintala Tampereen Telakalla – SÄRINÄ #11 – 14.12.2021

Soitamme huomenna Veli-Matti Rintalan kanssa Särinä-klubilla Tampereen Telakalla. Soittoaika n. 20.45. Vapaa pääsy!

Juha Rautio & Veli-Matti Rintala

Juha Rautio & Velimatti Rintala aloittivat musiikillisen yhteistyönsä vuonna 2001 ja keikkailun 2011. Takana on kymmenen vuotta vapaan improvisaation voittoja ja tappioita. Tämä on juuri se bändi, joka tuo firmanne pikkujouluihin kokeellisia kesähittejä ja jumittavia syntetisaattoreita, joiden sekaan arvotaan Juha Raution runoja.

SÄRINÄ #11 : Takaisin lavalle!
Särinä palaa lavalle, tuoden runoutta taas kuuluville!
Kulttuuriravintola Telakka, 14.12.2021 kello 19.00 alkaen.

Muut esiintyjät:


Timo Salo

Timo Salo on neljä runoteosta julkaissut pohjalainen paluumuuttaja. Hänen piirrosesityksensä, joka pohjautuu tulevan anagrammieepoksen raakamateriaaliin, on joka kerta erilainen ja esiintyjällekin yllätys. Utelias saa eepoksen äänilajista ennakkokäsityksen täällä: https://nokturno.fi/poem/tarinasirusten-kuuma-tasanko/

Jonimatti Joutsijärvi

Jonimatti Joutsijärvi on kuusi teosta julkaissut runoilija ja esseisti, joka viimeistelee Mirkka Rekolan elämäkertaa. Runoesityksissään hän laulaa ja puhuu. Telakalla esitys sisältää runoja mm. kokoelmasta Kärsimys nyt tapahtui ammoin (Palladium Kirjat 2020).

Hiljanharma & Aivokurkiainen

Hijanharma & Aivokurkiainen on tamperelainen kokeellisen runouden musikaalinen duo. Me yhdistämme runoteoksissamme kokeellisen äänimaailman, lausunnan, yhteiskuntakritiikin, rakkauden ja seksuaalisuuden yhteiskunnan ilmiöiden eri risteyskohtiin. Me sinetöimme teemaverkon tuskan ja intohimon maailmoihin, luoden kokeellisen äänirunokirjan teemalle poetic sound art.

(Viitteellinen) Aikataulu :
19.15 Avaus
19.20 Timo Salo
19.40 Jonimatti Joutsijärvi
20.00-20.15 tauko
20.15 Hiljanharma & Aivokurkiainen
20.45 Juha Rautio & Veli-Matti Rintala

Tapahtuman järjestävät Viitapiiri sekä Nihil Interit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s