Varjokuvat – kymmenen vuotta sitten–

Tänään tuli 10 vuotta Varjokuvat-runovideon julkaisusta. Kuvasimme sen yhtenä perjantai-lauantaina Turun kirjamessujen aikana. Toni Vuori kuvasi, minä näyttelin. Toni teki siis videon ja minä jälkiäänitin ja äänisuunnittelin. Osallistuimme tälla Nuoren voiman runovideokilpailuun samana syksynä. Myöhemmin video julkaistiin myös Nokturnossa. Tuolloin minulta oli julkaistu vasta kaksi runokokoelmaa ja tämä runo on jälkimmäisestä eli Häkistä, josta tänä vuonna julkaistiin myös kovakantinen uusintapainos, jota voi tilata täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s