Manifesti – esitys koulutustilaisuuden muodossa

Sirkus Supiainen tarjoaa kahden esityksen illan Barker-teatterilla 16-19.12.2015. Illan ensimmäisenä teoksena nähdään Milla Järvisen poikkitaiteellinen sooloesitys Tyttö joka söi kuolleita lintuja. Toisena teoksena nähdään Sirkus Supiaisen rajat rikkova Manifesti.

IMG_1696.JPGMANIFESTI

”Näinä aikoina viihde on vaikea laji.”

Manifesti on koulutustilaisuuden muotoon puettu esitys, jossa asiantuntijamme Rauli Katajavuori ja Juha Rautio tomuttavat pölyistä poikkitaidetta. Itsetietoiset kalvosulkeiset analysoivat esittävän taiteen rajoja viihteestä taiteeseen, runoudesta sirkukseen. Teoria havainnollistetaan käytännön esimerkeissä, joissa runous ja sirkus, matala ja korkea törmäytetään vaaroja kaihtamatta. Onko tarkoitus naurattaa vai kutsua ajattelemaan? Miksi minä en ole kuullut tästä? Näihin ja moniin muihinkin meidän jokaisen mieltämme askarruttaviin kysymyksiin saadaan vastaus joulukuussa Barker-teatterilla järjestetyssä esityssarjassa. Varaa lippusi ajoissa, tai niin kuin meillä konsulttipiireissä sanotaan: TULEVAISUUS ON NYT!

Kutsu: ”Arvoisat tulevaisuuden onnistujat, huipputyypit ja muut onnelliset! Etkö tunnistanut itseäsi edellä olevasta luettelosta? Juuri tästä syystä, olette erityisen tervetulleita laajentamaan näkemyksiänne sekä kirkastamaan strategiaa kanssamme.”

Esitykset Barker-teatterilla (Raunistulantie 25, 20300 Turku)

16.12.2015 klo 19.00
17.12.2015 klo 19.00
18.12.2015 klo 19.00
19.12.2015 klo 19.00
Liput: 15/10 €
Lippuvaraukset: info@barkerteatteri.fi

Taustaa:

Esitystä valmistettiin 2010-2014 tekemällä keikkoja ja pieniä demoja työparina. Materiaali kehittyi pitkälti lavalla ja lyhyiden treenijaksojen aikana. Demoesityksiä tehtiin mm. Barkerilla 2012 toukokuussa. Ks. lisää haastattelusta videolta: https://vimeo.com/111468963#at=0

Demoista kirjoitettiin mm. näin:

”Jonglööri Samuli Männistön ja runoilijavirtuoosi Juha Raution Manifesti piti yleisöä lujassa otteessaan.”
– Seija Lappalainen, Lapin Kansa.14.11.2011

”Esitys kulkee ironian ja nerokkuuden rajalla.”
– Erika-Evely Eisen, Sirkuspyramidi 3/2012

Teostiedot

Ensi-ilta Cirko-keskus, Helsinki 12.11.2014

Konsepti ja esitys: Rauli Katajavuori ja Juha Rautio

Runot, äänet ja musiikki: Juha Rautio

Valot ja lavastus: Rauli Katajavuori

Tuotanto: Sirkus Supiainen

Visuaalista sirkusta ajatuksella.
http://supiainen.com/

Juha Rautio http://juharautio.com

Rauli Katajavuori www.raulikatajavuori.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s